Освен ръчно изработените картички предлагаме на Вашето внимание няколко услуги , с които можем да бъдем полезни. Изработваме както стандартни , така и нестандартни решения в електронен и печатен вид.
 
 
Фотоколажи и календари
фотоколажи
Може да превърнете любимите си снимки в един колаж с уникален дизайн и да го притежавате както на компютъра си , така и в рамка.
Различни видове календари и плакати за всякакви вкусове и възрасти , за тържества и събития , за всякакви поводи.
  повече в снимки >>>
   
 
Картички и покани
фотоколажи
Поздравителни картички и покани за различни поводи и празници.
Рожден ден, прощъпулници, кръщенета, сватби, годежи, семейни празници ...
Можете да поздравите близък човек , като подберете подходяща снимка и добавите Вашите искренни пожелания.
  повече в снимки >>>
   
 
Квилинг картички
фотоколажи
Квилингът е вид изкуство , използващо тънки ивици хартия , които се навиват , слепват и оформят така, че от тях се получават различни форми. Тези форми се подреждат и слепват така , че да се получат различни видове изображения. Това съчетано със снимки прави изкуството толкова интересно и забавно. Една необичайна техника за хартиено творчество. Тази техника е използвана още в средновековието в Европа и е съхранена и до днес.
  повече в снимки >>>
   
 
Забавен фотомонтаж
фотоколажи
Изработваме фотомонтажи за малки и големи. Може да се превърнете в анимационен герой, супермодел, булка, кралица, дядо Коледа, или каквото си пожелаете.
Достатъчно е да изпратите Ваша снимка.
  повече в снимки >>>
   
 
Mултимедия
фотоколажи
Мултимедията представлява съвкупност от текст, фото, видео, графика, анимация, звук. С помоща на нейните методи могат да се изработват всякакви анимирани картички , слайдшоута , електронни поздрави , клипчета , филми , реклами , банери ... всичко свързано с движещи се текст и снимки , заобградени с незабравими ефекти.
Всичкото това може да се направи във всякакви изходни формати - от мобилен телефон до домашното DVD.
  повече във видео >>>
   
 
Уеб сайтове
фотоколажи
Уеб сайтовете станаха вече необходимост и са неизбежна част от нашето ежеднежие. Те дават възможност да презентираме своите услуги , да популяризираме своя бизнес , да представим продуктите , които произвеждаме , да споделим собствените си мисли или просто да си направим лична страницакти.
Ако ни няма в интернет , все едно че ни няма въобще!
  повече в снимки >>>
   
 
 
Предлагамe стандартни и нестандартни изпълнения на всички видове формати и размери в
печатни и електронни варианти.
Ценообразуването е индивидуално , спрямо конкретните желания и предпочитания , обема от работа и степентта на сложност за изпълнение на дадената задача.
 
 
   
 
©2010 Terileks Company. All rights reserved.