Ръчно изработени оригинални букети с уникална аранжировка за всички поводи и празници.
При нас ще намерите голямо разнообразие от букети от цветя , букети от бонбони , кошници , саксии , стъкленици , сухи аранжировки и много други разновидности на поднасянето на цветя.
За изработването на нашите букети използваме основно бонбони , хартии , целофани , сухи цветя и много ряко живи цветя. Нашата идея все пак е един букет поднесен по оригинален начин да може да се съхранява лесно и да остане за спомен.
 
За да следите ежедневно изработените по поръчка от нас неща станете наш последовател на страницата ни в социалната мрежа Facebook - Ателие Терилекс Арт
 
Тук може да видите част от нещата , които сме правили. Най-актуални си остават бонбонените букети и кошници.
букети букети букети букети букети
букети букети букети букети букети
кошница букети букети букети букети
букети букети букети    
Подаръчни кошници , кашпи , картонени кошници , кошници от шишарки. И всичко това аранжирано и декорирано за съответния повод - с бутилка вино , ароматни свещи , скъпо бижу , плодове и много други.
       
 
Ръчно изработени дръвчета и стъкло с цветен пясък.
Освен букети и кошници Ви предлагаме декоративни дръвчета от текстил и хартия , както и различни аранжировки с цветен пясък.
Няколко модела изработени от нас.
дръвчета дръвчета дръвчета дръвчета дръвчета
аранжиране с цветен пясък аранжиране с цветен пясък аранжиране с цветен пясък аранжиране с цветен пясък аранжиране с цветен пясък
аранжиране с цветен пясък        
         
Ако искате да поднесете по оригинален начин Вашите пожелания това е мястото - Ателие Терилекс Арт.

 
 
 
   
 
©2010 Terileks Company. All rights reserved.